Een stad is in elk jaargetijde leuk om te bezoeken, in het najaar met die mooie herfstkleuren, in het winter als het al vroeg donker is en je overal van die gezellige lichtjes ziet, in het voorjaar met die heerlijke vaak nog wat frisse temperaturen of in de zomer als de stad vol leven is. Heb je zin om binnenkort een mooie stad te bezoeken met je partner, kinderen of vrienden dan is een wandelspeurtocht een ideale manier om de stad op een leuke, ontspannen en leerzame manier te ontdekken!

Met onze wandelspeurtochten gaan jullie zelf op verkenning in een prachtige stad naar keuze, zoals AmsterdamAntwerpenBredaDeventerMaastricht, Mechelen, ZwolleBruggeGent, KopenhagenDen Bosch, Middelburg en Bremen. Regelmatig worden er weer nieuwe wandelspeurtochten toegevoegd. Aan de hand van een duidelijke routebeschrijving met foto’s komen jullie op de mooiste plekjes van de stad, maar ook de onbekendere plekjes komen aan bod. Uiteraard zijn jullie helemaal vrij om tussendoor ergens gezellig wat te eten en/of drinken, een museum te bezoeken, een rondvaart op het water, het beklimmen van een toren, etc… In het boekje staan tevens handige tips wat er zoal te zien en te doen is in de betreffende stad.

Tijdens de route krijgen jullie allerhande vragen over de stad, bekende personages en de bezienswaardigheden die jullie onderweg tegen komen. Tevens zijn er een aantal fotozoekopdrachtjes in de tocht verwerkt. Leuk voor jong én oud! Naast de vele foto’s staat er ook uitgebreide informatie over de stad, haar bezienswaardigheden en andere wetenswaardigheden in het boekje vermeld.

De wandelspeurtochten zijn zowel geschikt voor volwassenen als volwassenen met kind(eren), en duren gemiddeld zo’n 2 uur. (dit is exclusief het beantwoorden van vragen en het speuren naar zoekfoto’s)

Regelmatig komen er nieuwe wandelspeurtochten bij, dus hou de website in de gaten!